Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Έκθεση με σχέδια φτιαγμένα «εν ώρα εργασίας» από το 14ο τεύχος του Φαρφουλά






Όλα τα «εν ώρα εργασίας» δημιουργημένα σχέδια που συγκεντρώσαμε για το τεύχος του Φαρφουλά που κυκλοφορεί, καθώς και άλλα που δεν χωρέσανε στις σελίδες μας, θα παρουσιαστούν στην έκθεση που διοργανώνουμε στον μπαρ Bedouin, Ελασιδών 20 και Δεκελέων στο Γκάζι.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να έρθετε στα εγκαίνια που θα γίνουν την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 στις 8.00 μ.μ.

Την ίδια ημέρα στα πλαίσια της έκθεσης, στις 9.00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η Τέχνη του “περιθωρίου”». Τη συζήτηση θα υποδαυλίσουν οι: Διαμαντής Καράβολας–εκδότης του περιοδικού, Εύη Τσακνιά–εικαστικός, Έλενα Πολυχρονάτου–εικαστικός και Διδάκτωρ της Α.Σ.Κ.Τ. και Ηλίας Μέλιος–λογιστής στο επάγγελμα.

Θα διαβαστούν ποιήματα και κείμενα από τις σελίδες του περιοδικού και θα ακολουθήσει πάρτυ μέχρι αργά…

Τα έργα που εκτίθενται προέρχονται από 24 διαφορετικούς εργασιακούς χώρους, πνευματικής αλλά και χειρονακτικής εργασίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Blaubart, Elli J., Josie Malinowski, Kenneth Cox, Capten, Χάρης Βελαώρας, και Λίλα Θεοδώση, Μανόλης Δάσκαλος, Κατερίνα Ιατροπούλου, Λούλα Λεβέντη, Κώστας Μαρσέλλος, Ηλίας Μέλιος, Λευκή Μπαρμπάτση, Γιάννης Ξούριας, Έλενα Πολυχρονάτου, Έλενα Προδρομίδου, Βάνα Σιούρη, Γιάννης Στεφανάκις, Θεώνη Ταμπάκη, κα Τούλα, Εύη Τσακνιά, Αμαλία Χ., Χάλαρης, Γιώργος Χαλκιάς.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου.



Κολάζ: Ηλίας Μέλιος














Σχέδιο: Γιάννης Ξούριας, Λίλα Θεοδόση













Σχέδιο: Κώστας Μαρσέλλος













Σχέδιο: Αμαλία Χ.















Σχέδιο: Θεώνη-Βάνα


Χάρτης για το Beduin

Δεν υπάρχουν σχόλια: